Direktlänk till inlägg 23 april 2008
Halloj,
Här är det fortfarande full fart med både inköp, planering, städning och mycket annat. Jag är redan ganska slutkörd men ska nog hålla ut fram tills allt är klart.
Idag så kändes det som om det var sommar. Jag och min arbetskollega A unnade oss en varsin glasskula trippel choklad. Ni kan bara ana vad god den var. En kula blir cirka 2,5 p tror jag. Enligt Butiksguiden så är 100 g 2,5 p och jag tyckte att en kula kan nog vara lika mycket, i alla fall de kulor vi fick.
Jag kan även berätta att jag har provat Marabou's Premium Dark Pistacio. En jättegod blandning av 70 % mörk choklad och karamelliserade pistagenötter. Jag är inte riktigt säker på hur mycket en ruta kostar, men jag räknar den som Dark Milk - 1,5 p /ruta. Prova den, jättegod....
Jag har bestämt mig! Denna blogg flyttar till WP från och med imorgon. Jag håller på och flyttar recepten och en del annan information som jag vill ha med, men inte allt. Så från och med den 1 november så är adressen: http://angelsblogg.wordpres...
Frukost: Rågkuse med skinka + gurka Lunch: Kycklingenchilada med sallad Middag: Dagens steg: Dagens motion: - ...
Frukost: Fibersmörgås med skinka, gurka Lunch: Potatis, kött, sallad Middag: Hamburgare med bröd + lite lite pommes Dagens steg: 11.170 Dagens motion: 30 minuters pass på crosstrainern ...
Funderar mer och mer på att flytta denna blogg till wordpress. Jag ser att många har gjort det och deras bloggar ser så fina ut. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu men tänkte förvarna er lite. Skillnaden är att man kan variera sin blogg mycket...
Igår så blev första passet gjord i motionssalen och jag är nöjd. Det var väldigt mycket folk där så gång/löp-bandet var upptaget när vi kom och liksaså crosstrainer. Det finns 3 maskiner av varje och dessa verkar vara de populäraste. Jag och min arbe...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 |
|||
21 | 22 | 23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 | 30 | |||||||
|